Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Откриха обновения клуб на пенсионера в Казанлък

Откриха обновения клуб на пенсионера в Казанлък. Това е вторият етап от реконструкцията на клуба, след като миналата година бяха монтирани климатици за отоплението на посетителите.

Тържеството започна с освещаване на клуба от казанлъшки свещеници. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов и директорът на клуба на пенсионерите в Града на розите Петър Чалъков прерязаха лентата при откриването. 25 хиляди лева общината е отделила тази година за извършването на ремонтните дейности в клуба. Освен, че са изградени нови санитарни възли и са постоянна ограда, са подменени обзавеждането и подовите настилки.

 


“По този начин ние се отблагодаряваме на пенсионерите в града ни за цялостния им принос за развитието на Общината. В каквито и сфери да са работили, те са допринасяли за нейния просперитет. Затова ние и цялото общество сме длъжни да се грижим за бита и спокойните старини на пенсионерите”, заяви Стефан Дамянов. Към неговите думи се присъедини и директорът на клуба Петър Чалъков: “Считам, че клубът успя да се превърне в уютен дом за всички, които го посещават, а те никак не са малко”.
380 пенсионера членуват в казанлъшкия клуб.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: