Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Откриване на учебната година в Община Казанлък – 2007 / 2008 година

Откриването на учебната 2007/2008 година ще се отбележи тържествено в училищата на Община Казанлък на 15-ти септември с издигане на националното знаме, изслушване на националния химн и посрещане училищното знаме. Училищата посрещат първия учебен ден с обновена материална база, като за текущи ремонти бяха отпуснати близо 200 000 лева, а за капиталови  - близо 1 000 000 лева.
През лятото на 2007 година в училищата бяха спечелени 10 проекта по модул “Спорт в училище”, 1 проект по модул “Достъпна архитектурна среда”, 1 проект по модул “Ритуализация на училищния живот”. 18 проекта по модул “Извънкласни дейности и занимания”, 1 проект по “Енергийна ефективност” и други. Близо 700 първокласника ще прекрачат за първи път училищния праг. Община Казанлък ги поздравява с първия учебен ден, като им подарява подарък с пожелание за успехи и щастливи мигове в училище. Кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов ще присъства на тържествата на:

8.30 часа - ПМГ”Никола Обрешков” – подновена дограма и отоплителна инсталация на стойност 130 хиляди лева и надстройка за компютърна зала на стойност 61 хиляди лева. 9.00 часа - Специализиран асансьор за деца със специфични образователни потребности (74 хиляди лева)  и поставяне на нова алуминиева дограма в ОУ “Никола Вапцаров” и гимназия “Петко Стайнов” на стойност 110 хиляди лева.

10.30 часа - реконструкция на ОУ”Доктор Петър Берон”  в село Овощник,

Ремонтни дейности бяха извършени и в СОУ”Антин Първи” – актовата зала – 80 хиляди лева. Всички училища, които кметът на
Казанлък Стефан Дамянов няма да успее да посети, ще получат поздравителни адреси.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: