Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Продължава приемът на документи по общинска програма “Инвитро“ в КазанлъкПриемът на документи за финансово подпомагане на нуждаещи се двойки от процедури “Инвитро“ е в ход. “От програмата през изминалите осем години са се възползвали 95 двойки и се родили на 22 родени бебенца”, сподели кметът Стоянова и поясни, че предсто....

продължава>

 

Междинен семинар „Интегриран контролен център за видео наблюдение“Съвместно със компанията изпълнител в Община Казанлък се проведе междинен онлайн семинар по проект „Интегриран контролен център за видеонаблюдение“, в който участваха екипите на Общината.  По време на срещата изпълнителят представи резултати от ....

продължава>

 

Красиво сърце от рози радва казанлъчаниС красива инсталация на голямо червено сърце посрещнаха Деня на влюбените казанлъчани и техните гости. Сърцето за снимка е монтирано пред Културно-информационния център на ул.“Искра“№4. То е с размери 2 м. на 2 м., за да побере обичта на всички двойк....

продължава>

 

Шипченци спазиха старите традиции по случай Трифон ЗарезанЗа поредна година в гр. Шипка се спази традицията един от най-  любимите празници Трифон Зарезан  да се празнува на две места  в местностите "ТРИФОНЧЕТО" и" КРЪСТЕЦА".

продължава>

 

Учениците в Казанлък се завръщат в клас

Всички ученици в Казанлък се завърнаха в класните стаи при спазване на противоепидемичните мерки. В основното училище „Паисий Хилендарски“ децата с нетърпение прекрачиха училищния праг.

продължава>

 

Младежки общински съвет-Казанлък търси амбициозни млади хораМладежки общински съвет-Казанлък търси амбициозни млади хора с мнение и виждане за развитие и подобряване на средата на живот на младите хора от община Казанлък.

продължава>

 

Благодарствен знак от Митрополита на Стара ЗагораБлагодарствен знак от Негово Високопреосвещенство Старозагорски Митрополит Киприан получи кметът на град Крън Пламен Георгиев, за това че в навечерието на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово, Кметство Крън съвместно със Старо....

продължава>

 

Учениците в Казанлък се завръщат в клас от понеделник


От понеделник всички ученици в Казанлък се завръщат в клас. Решението бе взето от членовете на Областния медицински съвет на заседание.

продължава>

 

Община Казанлък възстанови обществения транспорт с населените места

От 10 февруари Община Казанлък възстанови междуселищните превози. Новата фирма – изпълнител започна със стартови разписания по утвърдената маршрутна схема.

продължава>

 

Ръководството на „Арсенал“ АД информира работниците и служителите на дружеството


Във връзка с продължаващото високо ниво на заболеваемост от COVID-19 в област Стара Загора, ръководството на „Арсенал“ АД взе следното решение:

продължава>

 

ОБЩИНА КАЗАНЛЪК ВЪЗСТАНОВЯВА ОТ УТРЕ - 10.02.2022 Г. ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ С НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА

От четвъртък, 10 февруари 2022, Община Казанлък възстановява междуселищните превози. Новата фирма – изпълнител ще започне със стартови разписания по утвърдената маршрутна схема.

продължава>

 

Защо Община Казанлък остана без междуселищен транспорт?В сряда, 9 февруари, населените места в Община Казанлък останаха без транспортна връзка до града.

продължава>

 

Млади дарителки съпричастни с каузата „Надеждата е красива“Все повече малки момичета се включват в каузата „Надеждата е красива“. А на 8-ми март тази година кампанията ще навърши и цели 7 години.

продължава>

 

Община Казанлък ще участва във “Ваканция & Спа”

На 24 и 25 февруари 2022г.  ще се проведе 38-то издание на Международното туристическо изложение “Ваканция & СПА”. Община Казанлък ще участва със собствен щанд, централно позициониран срещу този на Министерството на туризма.

продължава>

 
Автогара

ОБЩИНАТА ПРЕДПРИЕ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ

В Община Казанлък бе получено уведомление от фирма “Кумакс Инвест” ЕООД за спиране на междуселищния транспорт на територията на общината. Това изненадващо действие от страна на превозвача е грубо нарушение на договора между него и Община Казанлък. Бу....

продължава>

 

Казанлък през очите на един млад руснакМладежът е на около 17, а неговата история с влогърството започва още през 2016 година. Кой е той?

продължава>

 

Първите мартеници вече са изложени на площад „Севтополис“Витрините с първите мартеници за годината вече красят площад „Севтополис“.

продължава>

 

Община Казанлък продължава работа по програма за заетост


Регионална програма за заетост и обучение за Община Казанлък е изработена в изпълнение на закона за насърчаване на заетостта, съответстваща с целите и приоритетите на държавната политика по заетост.

продължава>

 

Готов е планът за младежта на Община Казанлък за 2022г.Ежегодно Кмета на Община Казанлък анализира състоянието на младежта в общината и изготвя проект на Общински годишен план за младежта, който се приема с решение на Общински съвет.

продължава>

 

Продължава осъвременяването на сградата на Поликлиниката в Казанлък

Осъвременяването на сградата на Районна Поликлиника Казанлък продължава след откриването на обновената сграда през октомври миналата година.

продължава>

 

Община Казанлък въвежда режим на уличното осветлениеОбщина Казанлък въвежда режим на уличното осветление. Причината е тройно по-високите цени за електроенергия през последните месеци.

продължава>

 

Как старият боен самолет МиГ-21 БИС се озовава в Казанлък?


Предходната седмица Община Казанлък дари на „Летище Казанлък” боен самолет. Но каква е историята на старият МиГ-21 БИС, и как той се озовава в града на розите.

продължава>

 

Кризисният щаб в Казанлък проведе първо заседание за годината


Първи кризисен щаб за годината за справяне с пандемията се проведе в Община Казанлък.

продължава>

 

Сдружение “Бъдеще за децата“ осигури над 50 хранителни пакети за нуждаещите се


Сдружение "Бъдеще за децата" раздаде над 50 хранителни пакети за хора в нужда в Община Казанлък. „Бъдеще за децата“ отново е кауза на Ангелите за България.

продължава>

 

РЕМОНТИ И СИНХРОНИЗИРАНЕ НА СВЕТЛИННОТО РЕГУЛИРАНЕ НА СВЕТОФАРНИ УРЕДБИ В КАЗАНЛЪК

Във връзка с планирана профилактика на светофарната уредба до магазин ЛИДЛ – кръстовището на бул.“Княз Александър Батенберг“ и бул.“Никола Петков“ за почивните дни 29.01.2022 г. и 30.01.2022 г. ще има временни прекъсвания в работата на съоръжението. ....

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: