Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

ГЕРБ в Казанлък с най- много комисии

Представителите на партия ГЕРБ в новия Общински съвет на Казанлък ще ръководят най- много постоянни комсиии- 3. Под тяхно ръководство ще са комисиите по здравеопазване, по сигурност и обществен ред и по европейските въпроси и бизнесредата.

продължава>

 

Откриват Дневен център за деца с увреждания в Казанлък

През месец август трябва да отвори врати Дневният център за деца с увреждания в Казанлък, който проект се финансира от Европейския съюз по програма ФАР, както и от националния бюджет, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

Общинските съветници от Казанлък заминават на обучение във Велинград

В следобедните часове общинските съветници от казанлъшкия Общински съвет ще отпътуват за Велинград, където ще се проведе обучението им за провеждане на електронни заседания, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново.

продължава>

 

Започват ремонтите на пътищата в община Казанлък

Започна изпълнение на реконструкции на улиците в град Казанлък и населените места от общината, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново. Мащабната рехабилитация предвижда да обхване общо 28 обособени позиции. От днес започва благоустроя....

продължава>

 

30 студенти от столицата идват на стаж в казанлъшкия исторически музей

Казанлък. 30 студенти от Висшето училище по библиотекознание и информационни технологии се очаква да пристигнат в Казанлък на стаж, предаде кореспондент на радио „Фокус” -Велико Търново.

продължава>

 

19 000 лева отпусна Министерството на културата за казанлъшки читалища

19 000 лева отпусна за 10 казанлъшки читалища Министерството на културата, предаде кореспондентът на радио „Фокус"-Велико Търново. Средствата се дават въз основа на разработени и спечелени проекти.

продължава>

 

На следващото си заседание общинските съветници ще гласуват съставите и броя на комисиите


В проведена сред общинските съветници анкета, те са изтъкнали необходимостта от повече помещения, в които да извършват своята дейност. Това съобщи за радио "Вис виталис" председателят на Общинския съвет Васил Самарски.

продължава>

 

Две от селата в община Казанлък са изразходвали бюджета си

Казанлък. Две от населените места в община Казанлък са изразходвали бюджета си, предвиден им съгласно решение 827 от 8 април тази година, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Емил Караниколов – заместник-кмет по „Финанси, бюджет и международни....

продължава>

 

ХГ „Св. Св. Кирил и Методий” в Казанлък има възможност да си сътрудничи с Испанското посолство

Възможността за сътрудничество между Хуманитарна гимназия (ХГ) “Св. Св. Кирил и Методий” в Казанлък и Испанското посолство бе потвърдена от испанския посланик, който бе на посещение в учебното заведение, съобщи  Слави Радев, директор на гимназията.....

продължава>

 

Кметовете на населените места от община Казанлък не могат да упражняват новите си правомощия

Кметовете на населените места от община Казанлък няма да могат да упражняват делегираните им нови правомощия, съобщи по време на кметския полуден Галина Стоянова – секретар на общината, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Преговорите за разкриване на филиал на СА "Димитър А. Ценов" в Казанлък продължават

Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов ще се срещне утре с ректора на Стопанската академия "Димитър А. Ценов" в Свищов доц. д-р Величко Адамов, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново.

продължава>

 

От 21-ви юли община Казанлък започва изпълнение на по-големите си обекти

От 21-ви този месец община Казанлък започва изпълнение на предвидените за реализиране по-големи обекти, съобщи на пресконференция кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново.

продължава>

 

Не стигат озеленителите в Казанлък

Близо 6 пъти са намамелели работниците по програми за заетост, свързани с озеленяването на Казанлък за последните две години.

продължава>

 

Градят църква от стъкло в Казанлък?

Нов модерен православенхрам със стъклен купол ще се гради в Казанлък. Това съобщи главният архитект на общината Николай Kиколов.

продължава>

 

Има изоставане в приходната част на бюджета, заяви казанлъшкият кмет

Има изоставане в приходната част на бюджета за тази година на община Казанлък, заяви на пресконференция кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>

 

305 са желаещите от Казанлък да държат изпит в Икономически университет –Варна

Най-голям брой документи за явяване на кандидатстудентски изпит, подадени в казанлъшкия център за информация, са за Икономически университет – Варна, съобщи за радио "Фокус"-Велико Търново Елена Соломерова, приемаща документите в Бюрото.

продължава>

 

Юлияна Палазова остава заместник-кмет по образованието в община Казанлък

Юлияна Палазова остава на поста заместник-кмет по образование, култура, младежки дейности и здравеопазване в община Казанлък, заяви кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>

 

За рехабилитация на общински път кандидатства община Казанлък

Община Казанлък подаде документи за кандидатстване по проекта "Рехабилитация на четвъртокласен общински път: Казанлък – Енина – Крън – Хаджидимитрово – Шейново – Ясеното", предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража" получи задържаният търговец на оръжие

Казанлък Състав на казанлъшкия Районен съд постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под страна" на един от основните търговци на оръжие в Казанлъшко Айдън Джафер, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново Йонка Георгиева – говорител на ....

 

Румяна Механдова дари средства на дома за стари хора в Казанлък

Кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов и старозагорската художника Румяна Механдова сключиха договор за дарение, с който художничката предостави на социален Дом N 3 всички средства от своята благотворителна изложба, която бе открита в Казанлък н....

продължава>

 

Казанлък може да има представителство в Брюксел, заяви секретарят на общината

„Казанлък може да се замисли за това да има представителство в Брюксел", коментира пред кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново Галина Стоянова – секретар на общината.

продължава>

 

Казанлъшката община кандидатства по проект на ОП “Регионално развитие”

Община Казанлък кандидатства по проект за реконструкция на сградите на хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” и основно училище “Мати Болгария”, съобщиха от общинската администрация, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново....

продължава>

 

Галина Стоянова: Казанлък може да се замисли за това да има представителство в Брюксел

Галина Стоянова е секретар на община Казанлък. В качеството си на такава тя бе на обучение в Брюксел, организирано по проект на Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР). За целта на визитата си и различията ме....

продължава>

 

Дарения за повече от 5 хиляди лева направи фондация „Българска роза”–Казанлък

Дарения за повече от 5 хиляди лева направи казанлъшката фондация „Българска роза” за детските градини в общината и дома за възрастни хора „Маргарита Асебо”, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>

 

Секретарят на община Казанлък се върна от обучение в Брюксел

Секретарят на община Казанлък Галина Стоянова взе участие в обучение в Брюксел, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Велико Търново. След завръщането си тя заяви, че административното обслужване в европейските институции е много различно от т....

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: