Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Казанлъшки избори: 150 лева за агитация. Може и бонуси.

Федерация активно гражданско общество е сключила около 20-30 граждански договора с български граждани от община Казанлък за извършване на агитационна работа в хода на изборите. Договорите предвиждат и беседи с граждани.

продължава>

 

Ние не купуваме гласове, категорични са от ПК „СДС, Новото време, и ССД” - Казанлък

Ние не купуваме гласове, това е изкуствено повишаване на избирателната активност, заявиха на пресконференция в Казанлък от предизборна коалиция „СДС, Новото време, и ССД”, предаде кореспондентът на радио „Фокус” - Велико Търново .

продължава>

 

След провала в Сандански, Казанлък може да покаже, че съществува и друга политика в България

"След провала в Сандански, Казанлък може да покаже, че съществува и друга политика в България", заяви на пресконференция в града лидерът на "Новото време" Емил Кошлуков, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Велико Търново .

продължава>

 

Метан станция в Казанлък

Първата метан станция в района на Казанлък ще заработи в края на този месец. Станцията ще е с голям капацитет, предлагащ възможност за едновременно зареждане с екогориво на 4 леки автомобила.

продължава>

 

Секретарите на общините от област Стара Загора се срещнаха в Казанлък

Работна среща за секретарите на общините от област Стара Загора организира в града община Казанлък, предаде кореспондентът на радио „Фокус” - Велико Търново. Участие взеха секретарите на Раднево, Мъглиж, Чирпан, Опан, Братя Даскалови, Николаево, Г....

продължава>

 

Яне Янев: Призовавам изборите в Казанлък да се отложат и пренасочат за друга дата

Лидерът на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев призова изборите за общински съветници в Казанлък да се отложат и пренасочат за друга дата, предаде кореспондентът на радио „Фокус” - Велико Търново .

продължава>

 

Вече втора седмица търсят тялото на момчето от Габрово в язовир Копринка

Вече втора седмица продължава издирването на тялото на 18-годишния Калоян Атанасов от Габрово, който на 27 май следобед изчезна във водите на язовир "Копринка" край Казанлък

продължава>

 

Яне Янев: Покупко-продажбата на гласове ще се случи и в Казанлък

Покупко-продажбата на гласове ще се случи и в Казанлък. Това съобщи пред журналисти лидерът на партията Яне Янев, предаде репортер на Агенция "Фокус".

продължава>

 

Безплатен безжичен интернет осигуриха от „Експерти за Казанлък"

Безплатен безжичен интернет предоставиха за ползване на жителите и гостите на Казанлък експертите от предизборна коалиция „Експерти за Казанлък", предаде кореспондентът на радио „Фокус" - Велико Търново .

продължава>

 

800 лв. глоба за полицая, издал лична карта на Куйович

800 лева глоба наложи Военният съд в Пловдив на полицая от РПУ –Казанлък Васил Стоев, по обвинение за издаване на фалшива лична карта на сръбския наркотрафикант Будимир Куйович.

продължава>

 

Даниел Вълчев: Приключва оценяването на работите от матурите по български език и литература

В края на тази или в началото на другата седмица ще бъдем в състояние да направим малко по-сериозни коментари във връзка с матурата, заяви пред журналисти в Казанлък министърът на образованието Даниел Вълчев, предаде кореспондентът на радио „Фокус"-В....

продължава>

 

10 % е увеличението на билета за градски и междуградски транспорт в община Казанлък

10 % - 11 % е увеличена цената на билетчето за градски и междуградски транспорт в община Казанлък, съобщи за радио "Фокус" - Велико Търново Иван Кутев, управител на казанлъшка фирма-превозвач.

продължава>

 

Ние не купуваме гласове!

Подкрепяме настоящия Кмет г-н Дамянов в градивните решения.
Ще се погрижим за Човешкия ресурс в града...

Това са част от темите, които бяха разисквани на състоялата се днес пресконференция в зала „Чудомир” на хотел „Казанлък” на която присъстваха предс....

продължава>

 

Казанлъчанка стана и "Мис Долината на розите"

Първата подгласничка на тазгодишната казанлъшка Царица Роза- Росица Буюклиева от ПМГ Нникола Обрешков” в града стана “Мис Долината на розите”. Тя получи короната на площад “Севтополис” в Казанлък, малко преди полунощ снощи, след като 15-членно жури я посочи за фаворитка в надпреварата с още 19 момичета от 11-сет общини, с традиции в розопроизводството.

продължава>

 

Нов шанс за лечение в Казанлък

Отделение за инвазивна кардиология бе открито на територията на МБАЛ- в Казанлък. В него ще работят кардиолози от известна столична клиника с традиции в кардиологията, както и местни кардиолози.

продължава>

 

Симеон Сакскобургготски посети Празника на розата в Казанлък

Кмета на община Казанлък Стефан Дамянов посрещна в кабинета си Симеон Сакскобургготски и го поздрави с високо чувство на уважение, предаде кореспондент на радио ''Фокус'' – Велико Търново.

продължава>

 

Започна рехабилитация на пътя Казанлък – Бузовград – Средногорово

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и кметът на община Казанлък Стефан Дамянов поставиха началото на рехабилитацията на пътя Казанлък – Бузовград – Средногорово при моста между града на розите и село Бузовград, преда....

продължава>

 

Асен Гагаузов: Надявам се през септември да има фронт за работа

Асен Гагаузов: Надявам се през септември да има фронт за работа по участъците между Стара Загора и Карнобат

 „Ние вече сме заложили на Фонд „Републиканска пътна инфраструктура" да подготвя процедурите за трите лота между Стара Загора и Карнобат", заяв....

продължава>

 

Симеон Сакскобургготски: Няма страшно, най-много политиката да отиде 5 градуса наляво - 5 градуса надясно

„Няма страшно, най-много политиката да отиде 5 градуса наляво - 5 градуса надясно", заяви в Казанлък лидерът на ПП НДСВ Симеон Сакскобургготски, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . „Виждаме какво се тиражира за НДСВ.

продължава>

 

Евгения Живкова откри в Казанлък асамблея „Знаме на мира”

Евгения Живкова – председател на фондация „Людмила Живкова” откри Асамблея „Знаме на мира” в Казанлък.

продължава>

 

Откриване на обекти:

Първа копка за изграждането на хипермаркет бе направена в града на розите, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново . Магазинът е част от австрийска търговска верига и е 33-ят търговски обект в страната.

продължава>

 

Омбудсманът на Република България стана почетен гражданин на Казанлък

Омбудсманът на Република България Гиньо Ганев бе удостоен със званието Почетен гражданин на Казанлък по време на тържествената сесия на Общинския съвет в града, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>

 

Споразумение за побратимяване подписаха кметовете на Сент – Ерблен и Казанлък

Казанлък. Споразумение за побратимяване подписаха кметът на френския град Сент – Ерблен и кметът на община Казанлък Стефан Дамянов, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>

 

Показват седналия Севт Трети

70 сантиметрова скулптора на седналия Севт Трети , изработена от метал и скулптора на пророка Свети Илия ще са сред акцентите на традиционния пленер по живопис и скулптора “ В Долината на розите”.

продължава>

 

Съдът реши: кметът на Енина остава. Засега

Административният съд в Стара Загора отхвърли оспорването на решение № 5990 на Общинската избирателна комисия в Казанлък, с което се регистрира за кандидат –кмет на село Енина и впоследствие обявява за избран независимият кандидат за кмет Боньо Ми....

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: