Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Ще броят бюлетините от изборите в Казанлък

Вече е даден ход на делото относно жалбата на коалиция „СДС-Новото време-ССД” за касиране на изборите за Общински съвет в града на розите, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново вносителят и лидер на местната структура на СДС Николай Александров.

продължава>

 

По проекти за допълнително финансиране в образованието работи община Казанлък

Община Казанлък работи по проекти за допълнително финансиране в сферата на образованието, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново заместник-кметът по образование, култура, здравеопазване, младежки дейности и спорт Юлияна Палазова.

продължава>

 

Всички зони за кратковременно паркиране в Казанлък са обозначени, твърди специалист

От двете страни на всички зони за кратковременно паркиране сме поставили достатъчно знаци. Табелите са високо поставени с ясно съдържание, така че при добро желание от страна на водача, не би трябвало да има неяснота за това, че трябва да се спазва знакът.

продължава>

   

Полицейска хроника / 27.07.2008

Пътно транспортни произшествия
На  27.07.2008г.  около  06.50 ч. в  прохода  "Шипка" по път І-5 в посока юг се е движел товарен автомобил “Даф" с прикачено полуремарке, управляван от  И.З. (33) от с.Мусомища, общ. Гоце Делчев.

продължава>

 

56-годишна казанлъчанка почина след ухапване от кърлеж

56-годишна казанлъчанка почина, след като бе ухапа от кърлеж, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново д-р Божидарка Кайрякова – директор Дирекция „Надзор на заразните болести" при РИОКОЗ – Стара Загора.

продължава>

   

coronavirus.bg