Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

В Казанлък днес ще "закопчават"

Днес общински контрольори от звеното "Паркинги и кратковременно паркиране" в Казанлък, съвместно с представители на КАТ ще проведат акция по “закопчаване” на неправилно паркирани автомобили по казанлъшките улици.

продължава>

 

Изгоря служебният автомобил на глажния архитект

Служебният автомобил на главният архитект на Община Казанлък Николай Николов е бил запален минути след полунощ на 23.07.2008. В гасителните действия са участвали трима огнеборци с един противопожарен автомобил.

продължава>

 

"Вишнев цвят" ще обгрижва вишните на Казанлък

12-сет казанлъчини, сред които и съдията от Окръжния съд в Стара Загора Стефан Сарънеделчев учредиха сдружение с нестопанска цел “Вишнев цвят”.

продължава>

   

Една дежурна група ще работи в казанлъшката детска градина „Мечо Пух" през август

През месец август детска градина „Мечо Пух" в Казанлък ще работи само с една дежурна група, съобщи директорът Аксения Тилева, предаде кореспондент на радио „Фокус"- Велико Търново .

продължава>

 

Община Казанлък стана член на Областния консултативен съвет по туризма

Община Казанлък стана член на Областния консултативен съвет по туризма в Стара Загора, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново Емил Караниколов – заместник-кмет по „Бюджет, финанси и международни инвестиции" в община Казанлък, който е получил покана от областния управител на Стара Загора Мария Не....

продължава>

   

coronavirus.bg