Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Мария Капон: Изваждането на Севтополис ще покаже град по-голям и от Ефес


Мария Капон: Изваждането на Севтополис ще покаже град по-голям и от Ефес
Изваждането на Севтополис ще покаже един град, който е по-голям от Ефес. Това ще бъде наистина едно изключително средище на много голяма атракция и в същото време ще позволи да направи района на Казанлък много по-атрактивен....

продължава>

 

За 28 юли е насрочено делото за касиране на изборите в Казанлък

На 28 юли ще се гледа жалбата на коалиция „СДС – Новото време – ССД" относно касиране на изборите в Казанлък, предаде кореспондентът на радио „Фокус"- Велико Търново . Делото е насрочено за 10 часа в зала 4 на Административния съд в Стара Загора.

продължава>

 

Кметът на община Казанлък откри новия паметник на Хаджи-Димитровите четници

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов откри новия паметник на Хаджи -Димитровите четници, разположен в градинката до централния хотел в града на площад „Севтополис", предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново. На официалното откриване присъстваха: народният представите....

продължава>

   

140 години от гибелта на Хаджи Димитър отбелязаха на връх Бузлуджа

Казанлък. 140 години от гибелта на сливенския воевода Хаджи Димитър бяха отбелязани на връх Бузлуджа, лобното място на българина, отдал живота си за свободата на България, предаде кореспондентът на радио Фокус – Велико Търново.

продължава>

 

23 годишен мъж е смазан до неузнаваемост


Мъж загина при челен сблъск на ТИР българска регистрация и лек автомобил с пловдивска, станал в 14,52 днес по второкласен път между селата Дунавци и Шейново, община Казанлък. От силния удар лекият автомбил, соббственост на 23 годишен мъж е смазан до неузнаваемост.

продължава>

   

coronavirus.bg