Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


> ПОЛИТИКА - БСП

Започва акцията „Подари и украси коледно дърво” на казанлъшките социалистки

За четвърта поредна година клуб на жените социалистки към БСП – Казанлък дадоха старт на инициативата „Подари и украси коледно дърво”.

Днес чаровните и енергични социалистки заедно с домуващите в Дом за стара хора №3 в Града на розите украсиха за....

продължава>

 

„Направи добро и предай нататък продължава…

Цветан Ганев: „Без значение какъв ще бъде изборният резултат аз се ангажирам инициативата „Направи добро и предай нататък” в Крън да продължи.”

Кандидатите на БСП лява България за кмет на Община Казанлък, кандидатите за общинските съветници и канд....

продължава>

 

Николай Терзиев и Мария Бресковска – Стоянова сложиха началото на срещите в Овощник

Николай Терзиев – кандидат за кмет на Община Казанлък и Мария Бресковска – Стоянова – кандидат за кмет на село Овощник сложиха началото на поредицата срещи на социалистите по населени места. На 26 септември те и кандидати за общински съветници от Б....

продължава>

 

Откриха учебната година в Община Казанлък

Председателят на Българската социалистическа партия и кмет на село Шейново Николай Терзиев изпрати поздравителни адреси до всяко училище в Община Казанлък.

Днес Терзиев сподели радостта и вълнението от откриването на новата учебна година заедно с....

продължава>

 

Николай Терзиев поздрави журналистa носител на „Златното перо“

Журналистката Йорданка Трополова бе отличена с най-високото признание от Съюза на българските журналисти - "Златно перо" в петък в читалище „Напред“ в Павел баня на специална литературна вечер.

Литературната среща премина под наслов „Творчески по....

продължава>

 

ЦИК уважи възражението на БСП – Казанлък

Вчера Централната избирателна комисия уважи възражението на Българската социалистическа партия в Града на розите относно назначаване на Общинска избирателна комисия в община Казанлък, област Стара Загора, за изборите за общински съветници и за кмет....

 

Стани приятел на дете със специални нужди

По случай международния ден на детето – 1 юни клубът на жените социалистки към Българската социалистическа партия в Казанлък зарадваха с подаръци малчуганите от Дневния център за деца с увреждания. Инициативата на казанлъшките социалистки премина п....

продължава>

 

Млади социалисти в „Зелена акция”

Младежкото обединение на Българската социалистическа партия в Казанлък и жители на блок 32 в  жилищен комплекс ”Изток” проведоха „Зелена акция”. В рамките на инициативата младите социалисти и жителите на блока почистваха и озеленяваха зелените площ....

продължава>

 

Казанлъчани ще отбележат 9 май с празничен концерт

9 май – Денят на победата казанлъчани ще отбележат с празничен концерт на 8 май (петък) 2015 г. от 18:00 часа в НЧ „Искра”. Поводът за концерта е и отбелязването на 70-та годишнина от победата над хитлерофашизма.

продължава>

 

БСП – Казанлък връчи грамоти на участници в антифашистката съпротива

По повод 11 април - денят на политзатворника и концлагериста, и в навечерието на 70 години от победата над фашизма БСП-Казанлък връчи грамоти на участниците в антифашистката съпротива.
Единайсет са останалите живи и издирени участници в антифашистк....

продължава>

 

Казанлъшките социалистки шариха яйца в Дома за стари хора№ 3

На велики четвъртък чаровните дами от клуба на жените социалистки в БСП-Казанлък зарадваха домуващите от Дома за стари хора№ 3 в Казанлък. Социалистките заедно с персонала на дома и домуващите боядисваха яйца. И както традицията повелява първото яй....

продължава>

 

Жените-социалистки поздравиха здравни работници в Казанлък

Дамите от клуба на жените социалистки в БСП-Казанлък поздравиха здравните работници от Многопрофилна болница за активно лечение „Свети Лазар”, по случай Световния ден на здравето – 7 април.

продължава>

 

Младежкото обединение в БСП стартира инициатива за възстановяване на антифашистки паметници и плочи

От днес Младежкото обединение в БСП – Казанлък стартира инициатива за възстановяване на антифашистки паметници и плочи в Община Казанлък. Инициативата на младежите стартира във връзка с  предстоящата 70 годишнина от победата над фашизма. Идеята е д....

продължава>

 

Казанлъшки социалисти почетоха паметта на Христо Шанов

На 23 март се навършиха 9 години от смъртта на Христо Никифоров Шанов. Общинският съвет на БСП-Казанлък и клубът на ветераните в местната столетница почетоха паметта с едноминутно мълчание и поднесоха цветя на гроба на именития шейновец.

продължава>

 

Български антифашистки съюз-Казанлък излезе с декларация

Български антифашистки съюз (БАС)-Казанлък излезе с декларация, с която се противопоставя на територията на Република България да присъстват военни обекти на САЩ.

продължава>

 

Благотворителна кулинарна изложба-базар „Заедно в борбата срещу рак на гърдата”

Клубът на жените-социалистки и Младежкото обединение на БСП-Казанлък тази вечер организират благотворителна кулинарна изложба-базар. Кулинарното вълшебство ще премине под наслов „Заедно в борбата срещу рак на гърдата”.

продължава>

 

Да се преизчислят пенсии на пенсионерите на база средната работна заплата за миналата година

Народния представител в 43 НС от Коалиция „БСП - лява България” Корнелия Нинова посети Казанлък по покана на клуба на жените-социалистки в БСП-Казанлък. Тя бе посрещната в Града на розите от председателя на БСП-Казанлък Николай Терзиев и председате....

продължава>

 

Корнелия Нинова днес ще посети Казанлък

Зам.-председателят на ПГ на Коалиция „БСП лява България”  Корнелия Нинова в 43 НС днес ще посети Казанлък.
През деня Нинова ще се срещне с ръководството на жените-социалистки в Казанлък и ще посети Дневния център за деца с увреждания.
Жителите на об....

продължава>

 

Жените социалистки и Младежкото обединение на БСП-Казанлък готвят благотворителна кулинарна изложба

Клубът на жените-социалистки и Младежкото обединение на БСП-Казанлък готвят благотворителна изложба-базар. Кулинарното вълшебство ще премине под наслов „Заедно в борбата срещу рак на гърдата”.

продължава>

 

Внучката на Цвятко Радойнов посети Казанлък по повод 120-та годишнина от рождението на героя

Да се подеме национална инициатива за възстановяването на паметните плочи на героите из България, тази идея развиха младите социалисти от Казанлък при срещата си с внучката на ген.-майор Цвятко Радойнов – актрисата Майя Остоич, която приключи късно....

продължава>

 

Казанлъшките социалисти почетоха паметта на Апостола на свободата

Представители на Българската Социалистическа партия в Казанлък почетоха паметта и славното дело на Апостола на свободата – Васил Левски.
Социалистите се включат в градското честване по повод 142-та годишнина от гибелта на Левски.

продължава>

 

Декларация срещу съкращенията на служители в НПМ”Шипка-Бузлуджа”

Групата съветници на левицата в Казанлък, с ръководител Васил Смарски, внесоха в ОбС- Казанлък Декларация за несъгласие със съкращенията на служители в Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа”.

продължава>

 

Драгомир Стойнев с приемна в Казанлък

Народният представител от БСП Лява България Драгомир Стойнев ще се срещне с граждани в Казанлък. Приемната на Стойнев ще е в клуба на БСП на ул. „Чудомир" № 1 от 16:00 ч. до 17:30 ч. на 16 февруари (понеделник) т.г. в Града на розите.
Драгомир Стой....

продължава>

 

Жените-социалистки от Казанлък подаряват и украсяват коледни дръвчета

Жените – социалистки от Казанлък подариха коледно дърво на хората от социалния дом №3 в Града на розите. „Тази кампания стартирахме преди две години под надслов „Подари и украси елха”, за да зарадваме възрастните хора и да направим така, че поне ....

продължава>

 

Николай Терзиев е шести, а Александър Минчев - девети в кандидат-депутатската листа на "Коалиция за България" в региона

„Коалиция за България" регистрира в Районната избирателна комисия листата на кандидатите за народни представители в 27-и Старозагорски многомандатен избирателен район. Както вече е известно, водач е председателят на БСП и президент на Партията на евр....

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: