Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КУЛТУРА И ИЗКУСТВО

Млади творци се включиха в проект „Нови спомени с ухание на рози“Проект „Нови спомени с ухание на рози“ се проведе в Казанлък. В него се включиха деца и младежи от страната и региона, които показаха своите майсторски умения в изобразителното изкуство.

продължава>

 

Изложба и форум посветени на 120-годинината на Храм-паметника „Рождество Христово“Изложба „120-години Храм-паметника „Рождество Христово“ откриха в Исторически музей „Искра“ в гр. Казанлък.

продължава>

 

Представиха фотографската изложба „Копнеж“ в Казанлък33 кадъра с изгреви и залези над Стара Загора представиха в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства. Автор на изложбата „Копнеж“ е Надежда Владимирова, която е снимала в продължение на две години прекрасните гледки от едно и също място.

продължава>

   

Пърформансът „Бягам от...Приближавам се към“ събра казанлъшки таланти на една сценаПроектът „Бягам от... Приближавам се към...“ бе представен пред казанлъшката публика на сцената на НЧ “Искра-1860“. Режисьор и хореограф на интерактивния пърформанс е Нина Томашова-Иванова.

продължава>

 

17 автори от цялата страна с изложба в Казанлък

Изложба „Дебати“ беше открита къща музей „Ненко Балкански“. В нея своите творби представиха 17 автори от цялата страна. Организатор на проекта е художничката и преподавател в Национално училище за пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов“ Елеонора Атанасова. Според нея заглавието „Дебати“ отр....

продължава>

   

Казанлък инфо:


coronavirus.bg