Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Табели с предупреждение след почистени нерегламентирани сметища край Крън

След почистване на нерегламентираните сметища в околностите на град Крън, кметът Пламен Георгиев постави и информационни табели във връзка с Наредба 23 от Общински съвет - Казанлък, която напомня, че максималната глоба за незаконно изхвърляне на отпадъци е до 1000 лв.

продължава>
 
лого - МК АЛТЕРНАТИВА НА ГРАЖДАНИТЕ

Декларация на общинските съветници от коалиция „Алтернативата на гражданите“

Декларация на общинските съветници от коалиция „Алтернативата на гражданите“
Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“ и съветниците, които я представляваме в Общински съвет-Казанлък, категорично възразяваме и се противопоставяме на направените от г-н Пламен Караджов, председател на групата общински съветници от „БСП за България“, неверни твърдения относно работата на Общински съвет - Казанлък и в частност относно нашата работа като съветници.  


продължава>
 

Халил Летифов е водач на листата на ДПС за Област Стара Загора

Държавата – това са държавните органи и институции да функционират според Конституцията и законите на страната. И той днес говори и раздава от джипката. За 10 години безцелно пребиваване във властта на всеки един от нас и на нашите деца това ни струва 20 милиарда лв. борч. Ето това раздава, раздава борч“, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в емоционалната си реч в община Самуил.

продължава>
   

Европейският съюз открива 13 информационни центъра от ново поколение в България

Българските граждани ще имат още по-лесен и пряк достъп до информация за Европейския съюз благодарение на мрежа от нови центрове ЕВРОПА ДИРЕКТНО, които започват да действат от този месец в различните области на страната. Те са част от общо 424 информационни центъра от ново поколение, лансирани от Европейската комисия в целия ЕС.

продължава>
 

Ляв съюз за чиста и свята република в Казанлък: Начело на борбата срещу корупцията в държавата ще предложим да застане Жан Виденов

Ляв съюз за чиста и свята република с амбицията за място в парламента и със заявка за 3 референдума

продължава>
   

Страница 3 от 3733

Казанлък инфо:


coronavirus.bg