Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Компетентност и експертиза в различни сектори и млади хора в листата на АБВ за община Казанлък

Днес АБВ представя, листата с № 14 подкрепена и от представители на ПД Социалдемократи. ПП АБВ отново залага на младите хора те дават перспективата за бъдещето и дават енергията, която ни е необходима. Предлагаме компетентност със наличието на представители на бизнеса, инженери, еколог, психолог, младежки работник, различни специалисти в сферата на автомобилите и безопасността по пътищата. Така важна тема напоследък. Имаме експерти в културата и изкуството.

продължава>
 

Табели с предупреждение след почистени нерегламентирани сметища край Крън

След почистване на нерегламентираните сметища в околностите на град Крън, кметът Пламен Георгиев постави и информационни табели във връзка с Наредба 23 от Общински съвет - Казанлък, която напомня, че максималната глоба за незаконно изхвърляне на отпадъци е до 1000 лв.

продължава>
 
лого - МК АЛТЕРНАТИВА НА ГРАЖДАНИТЕ

Декларация на общинските съветници от коалиция „Алтернативата на гражданите“

Декларация на общинските съветници от коалиция „Алтернативата на гражданите“
Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“ и съветниците, които я представляваме в Общински съвет-Казанлък, категорично възразяваме и се противопоставяме на направените от г-н Пламен Караджов, председател на групата общински съветници от „БСП за България“, неверни твърдения относно работата на Общински съвет - Казанлък и в частност относно нашата работа като съветници.  


продължава>
   

Халил Летифов е водач на листата на ДПС за Област Стара Загора

Държавата – това са държавните органи и институции да функционират според Конституцията и законите на страната. И той днес говори и раздава от джипката. За 10 години безцелно пребиваване във властта на всеки един от нас и на нашите деца това ни струва 20 милиарда лв. борч. Ето това раздава, раздава борч“, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в емоционалната си реч в община Самуил.

продължава>
 

Ляв съюз за чиста и свята република в Казанлък: Начело на борбата срещу корупцията в държавата ще предложим да застане Жан Виденов

Ляв съюз за чиста и свята република с амбицията за място в парламента и със заявка за 3 референдума

продължава>
   

Страница 3 от 3734

coronavirus.bg