Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

В община Казанлък все още не са извършвани проверки на продаваните месни продукти

В прессъобщение до радио Вис виталис  Националната ветеринарномедицинска служба продърди, че продължават проверките във връзка с разкриване на нарушения с месни продукти, предназначени за унищожаване.

продължава>
 

Кметът Стефан Дамянов поздрави новоназначените директори на детски градини и заведения

На 31 август 2010 г. кметът Стефан Дамянов връчи заповедите за назначение на петима директори на целодневни детски градини и обединени детски заведения в община Казанлък. продължава>
 

На 1 септември стартира пробното преброяване в с. Копринка


От 1 до 14 септември  ще бъде проведено пробно преброяване на населението и жилищния фонд в три области – Стара Загора, Велико Търново и Плевен. От Старозагорска област са включени  – административно бюро „Запад” в Стара Загора, с. Копринка, община Казанлък, и с. Габарево, община Павел баня.

продължава>
   

Закриването на Плевен продължава?

Гарнизонът на Пета Шипченска механизирана бригада в Плевен може да бъде закрит, писа вчера в. "Труд". Кулоарен слух твърдял, че шефката на парламента Цецка Цачева е сондирала мнение дали формированието може да бъде запазено. Вече е ясно, че гарнизонът на 5-та бригада в Шумен остава, но не и този във Враца. Пета бригада е създадена през 1947 г., а от 1 юни 2007-а е предислоцирана от гарнизон Казанлък в Плевен, Шумен и Враца. В Плевен тя се настани в комплекса на Школата за запасни офицери, създадена през 1908, която от 1961 г. се установява в Плевен. продължава>
 

159 зрелостници от областта на поправителната матура

159 зрелостници от Старозагорско се явяват на днешната поправителна матура по български език и литература.

„Изпитът започна в 8.00 часа , протича нормално и към момента нямаме информация за възникнали проблеми", коментира началникът на Инспектората по образование в Стара Загора Стефан Чергев.

продължава>
   

Страница 2820 от 3405

coronavirus.bg