Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

В Шипка гласуват за самостоятелна община

Местен референдум за отделянето на град Шипка в самостоятелна община се провежда днес. В монета градът е в рамките на община Казанлък.

продължава>
 

Успехи и таланти на Общински детски комплекс “Св. Иван Рилски”

Децата от школата по изобразително изкуство “Живопис” при ОДК “Св. Иван Рилски” с ръководител Галя Иванова се върнаха с награди от два конкурса в Кърджали. В конкурса за детска рисунка “Вълшебният свят на Родопите” – Мая Стефанова Стойкова – 16 г. беше класирана на 3 място.

продължава>
 

Нови температурни рекорди измерени у нас

На 13 места в България днес бяха отбелязани температурни рекорди, съобщиха за от НИМХ при БАН. Най-високата измерена температура е била в Пловдив - 26,6 градуса по Целзий.

продължава>
   

Казанлъшкото военно поделение не е застрашено от закриване


След дълго обсъждане парламентът гласува така наречената Бяла книга за отбраната и въоръжените сили на Република България. Предвидените множество промени са с цел модернизация на българската армия. продължава>
 

Офисът на Европейския информационен център е преместен в противоречие с решението на Общинския съвет

От няколко месеца офисът на Европейския информационен център „Европа директно” в Казанлък, който се помещаваше на „Искра” 4 , има ново местонахождение – Информационният център на Община Казанълк. За преместването на офиса версиите неофициално са две.

продължава>
   

Страница 2821 от 3442

coronavirus.bg