Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Просветната комисия прие план-сметката за дейността на Звеното по сметосъбиране


Комисията  по образование, младежки дейности, спорт и туризъм подкрепи доклада  относно одобряване предложена план-сметка за дейностите на Звеното  по сметосъбиране за 2011 г., както и  приемане на първо четене изменение на Наредба № 26 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Казанлък /в частта- чл. 18, ал. 2; 18а, ал. 6 и ал. 7; 18в/. продължава>
 

Социалната комисия разгледа внесените справки


Комисията  по социални дейности и трудова заетост изиска становища от Общината по молби на граждани  за отпускане на финансова помощ за лечение.
продължава>
 

Табели ментета налазиха пътищата в Старозагорско


На път I-5 преди гр. Казанлък - бензиностанция ШЕЛ, табела Летище Кълвача е поставена неправомерно, както и "Калиста" - на 500 м преди с. Богомилово, се казва дословно в писмо с изх. No 885/01.11.2010 г. на инж. Петър Николов, директор на Областно пътно управление - Стара Загора.
продължава>
   

Пътстрой ще чисти снега в Казанлъшко


Старозагорската фирма Пътстрой спечели обществената поръчка за снегопочистването в община Казанлък. Три са били фирмите участнички в процедурата - освен победителя, това са казанлъшката фирма Стройинженеринг и Пи Ес Ай - Стара Загора.
продължава>
 

Лекарствата в България са едни от най-евтините в цяла Европа

Не е вярно, че лекарствата в България са по-скъпи от тези в останалите европейски страни. Те са едни от няй-евтините в цяла Европа. В това е убеден председателят на регионалната структура на Българския фармацевтичен съюз Ивана Ангелова.

продължава>
   

Страница 2823 от 3442

coronavirus.bg