Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ОУ "Мати Болгария" - Казанлък отпразнува своята 20-годишнина


20-та си годишнина отбеляза ОУ „Мати Болгария”. На честването на училището и патронния му празник - Деня на будителите - 1 ноември, бе посветен конкурсът „България – вчера, днес и утре” за рисунки и литературно творчество. продължава>
 

До 14 дни ще е ясна фирмата, която ще осъществява снегопочистването в община Казанлък


До 14 дни ще бъде обявена фирмата, която ще осъществява  снегопочистването в община Казанлък, съобщи заместник-кметът Евгения Чернева, под чието ръководстмо се провежда обществената поръчка. За разлика от предни години е обърнато внимание на достатъчния машинен парк и база в рамките на община Казанлък. продължава>
 

Нова надежда за Кристи

477 лева събраха ученици и учители от СОУ „Христо Ботев" в град Павел баня за лечението на  6-годишната Кристиана Илиева от Казанлък. Момиченцето страда от церебрална парализа, мускулно заболяване и мозъчно увреждане и се нуждае от втори курс на лечение в Израелска клиника.

продължава>
   

Магически заклинания в чест на Хелоуин

Магически заклинания по дадено начало създаваха в навечерието на Хелоуин възпитаниците на частната езикова школа TEDDY в Казанлък.

продължава>
 

Община Казанлък спечели проекта за енергийна ефективност на 7 училища


Проектът на Община Казанлък „Внедряване на мерки за енергийна ефективност в учебни заведения от община Казанлък” по Оперативна програма „Регионално развитие” (ОПРР) е одобрен за финансиране.
продължава>
   

Страница 2826 от 3442

coronavirus.bg