Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлъчанката Лимонка Ненова дари вяра на Дневния център за деца с увреждания


Казанлъчанката Лимонка Ненова подари вяра и надежда на Дневния център за деца с увреждания – параклис, за откриването на който дарителката бе избрала Димитровден. Дарителският жест към Дневния център Лимонка всъщност прави от името на своята внучка, която посещава това детско заведение.  продължава>
 

Жилищата на самотно живеещите, трудно подвижните и болните хора са най-застрашени от пожари


Жилищата на самотно живеещите, трудно подвижните и болните хора са най-застрашени от пожари , предупреждават от Пожарната. Какво сочи черната статистика?
продължава>
 

Новите предизвикателства пред клуб UNITED AVANGARD ARTIST - Казанлък


Начин за комуникация с младите хора, шанс поне за малко да бъдат откъснати от интернет и геймърското обсебване и да проявят интерес към изкуството на поезията, прозата или театъра - тази  благородна и не лека задача, с която от години се занимава клуб UNITED AVANGARD ARTIST под ръководството на своя създател Румен Сомов – художник-татуист, фотограф, писател, автор на театрални пиеси представени и в страната, и в чужбина.  продължава>
   

18 ученици от Казанлък са включени в "Талантливите деца на България"

В продължение на няколко години Фондация ”Димитър Бербатов” издирва талантливите деца на България в областите: танцово изкуство, театър, народно творчество, наука, спорт, които след класация се включват в едноименна енциклопедия на талантливите деца. В две от изданията на енциклопедията са включени учевници от ПГ лека промишленост и туризъм. И двата пъти сред талантливите деца е номинацията на колоездача Андон Петров.

продължава>
 

В СОУ "Екзарх Антим І" организираха хумористичен концерт

Преподаватели и ученици събра специалният хумористичен концерт, организиран от седмите класове на СОУ „ЕкзархАнтим Първи” , посветен на 1 ноември – Деня на будителите.

продължава>
   

Страница 2827 от 3442

coronavirus.bg