Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Директори на детски градини се срещнаха с представители на администрацията на Община Казанлък

Директори на детски градини на територията на община Казанлък са провели работна среща с представители на общинска администрация.

продължава>
 

Още две читалища в община Павел Баня с компютърна техника

Още две читалища от община Павел Баня ще бъдат оборудвани с компютърна техника и програмни продукти по програма „Глобални библиотеки” етап 2010.

продължава>
 

Футболно шоу в с. Розово, община Казанлък


ФК ”Млада гвардия”/Розово/ с подкрепата на популярния футболист Станимир Димитров по повод празника на селото - Димитровден организираха приятелски двубой с гостите си от Бургас. Все бивши и настоящи футболни „звезди”на „Черноморец”,”Нафтекс”и „Нефтохимик 1986” зарадваха с присъствието си над 400 розовци и гости на празника, които се насладиха на емоции и футболно шоу. продължава>
   

76 гайди в Стара Загора в Деня на будителите

76 гайди ще звучат в Деня на народните будители - 1 ноември, от 11:30 часа пред паметника на "Митрополит Методий Кусев" на входа на Аязмото в Стара Загора. Гайдарите ще пристигнат от Смолян специално за празника. По време на тържеството освен родопските каба гайди старозагорсци ще имат възможността да чуят и специално подбрани оперни изпълнения.

продължава>
 

Джамиите в Старозагорско - към Пловдивското мюфтийство

27 джамии от Старозагорско преминават под ръководството на Пловдивското районно мюфтийство. Заради рокадата предстоят избори и регистрация на джамийските настоятелства в 27-те джамии, както и назначаването на трудови договори на имами в тях. Това стана ясно по време на Общото събрание на мюсюлманите от Казанлък, където лично районният мюфтия на Пловдив Али хаджи Садък обяви това.Досега мюсюлманските храмове бяха под опеката на Районното мюфтийство в Хасково.

продължава>
   

Страница 2828 от 3442

coronavirus.bg