Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Не изхвърляйте домашните си любимци на пътя!

По повод зачестилите случаи на изхвърляне на домашни животни из града и региона, дори и без коронавируса доброволците, които се грижат за бездомните изнемогват.

продължава>
 

Избраха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел за координатор на групата на ЕНП в комисията за развитие на технологиите

В отговорностите на Ева Майдел като координатор на евродепутатите от ЕНП в комисията влизат съгласуване на обща позиция на групата по ключови въпроси, организация на дневния ред и приоритетите на комисията заедно с координаторите на останалите политически групи, разпределение на работата сред членовете от ЕНП.

продължава>
 
Лого - ДПС

ДЕКЛАРАЦИЯ от Общинските съветници от ПП „Движение за права и свободи” - гр. КазанлъкДЕКЛАРАЦИЯ
от
Общинските съветници
от
ПП „Движение за права и свободи” - гр. Казанлък


Ние, общинските съветници от ПП „Движение за права и свободи” - гр. Казанлък, остро възразяваме срещу неверните твърдения от страна на председателя на групата общински съветници от БСП в Общински съвет - Казанлък, целящи насаждането на внушения, с които да се манипулира и заблуждава общественото мнение.

продължава>
   

Митрополит Киприан с равносметка за изминалата годинаВаше Високопреосвещенство, каква година изпращате?

Всяка година от земния ни живот носи своето достойнство и своя кръст. Тази беше наистина необикновена, защото пандемията стовари тежестта на страха за утрешния ден. Пострадаха близки и далечни хора. Някои се излекуваха от Ковид -19, а други завършиха земния си път, оставяйки след себе си болка и несигурност. Болестта и постоянната борбата с нея утаиха в душите ни умора и в някаква степен безнадежност. В тази борба за надежда трябва да се уповаваме на силата, която се крие в думите на Спасителя „ Аз съм пътят и истината и животът“ / Иоан 14:6/. Това послание е път през изпитанията, път през болките, път, чиято основа е дейната надежда. продължава>

 

Български антифашистки съюз – Казанлък искат от БСП да поемат политическа отговорност за пагубния резултат


ДЕКЛАРАЦИЯ

Ние, членовете на Български антифашистки съюз – Казанлък сме категорични, че след проведените в страната Парламентарни избори на 4 април 2021 г., Българската социалистическа партия и нейното ръководство трябва да поемат политическата отговорност от пагубния резултат на столетницата. продължава>

   

Страница 8 от 3444

coronavirus.bg