Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Лого - ДПС

ДЕКЛАРАЦИЯ от Общинските съветници от ПП „Движение за права и свободи” - гр. КазанлъкДЕКЛАРАЦИЯ
от
Общинските съветници
от
ПП „Движение за права и свободи” - гр. Казанлък


Ние, общинските съветници от ПП „Движение за права и свободи” - гр. Казанлък, остро възразяваме срещу неверните твърдения от страна на председателя на групата общински съветници от БСП в Общински съвет - Казанлък, целящи насаждането на внушения, с които да се манипулира и заблуждава общественото мнение.

продължава>
 

Български антифашистки съюз – Казанлък искат от БСП да поемат политическа отговорност за пагубния резултат


ДЕКЛАРАЦИЯ

Ние, членовете на Български антифашистки съюз – Казанлък сме категорични, че след проведените в страната Парламентарни избори на 4 април 2021 г., Българската социалистическа партия и нейното ръководство трябва да поемат политическата отговорност от пагубния резултат на столетницата. продължава>

 

Близо 4 млрд. лв. просрочени задължения събра НАП през 2021 година

Близо 4 милиарда лева просрочени задължения са събрали публичните изпълнители на Националната агенция за приходите през изминалата година. Това е с над 200 млн. лв. повече в сравнение с 2020 г., като се наблюдава ръст на събраните суми за погасяване както на задължения, възникнали през годината, така и за по-стари. продължава>

   

Страните Испания и Франция бяха представени във второто езиково кафеВ Общинска библиотека "Искра" се проведе второто от традиционните езикови кафета за Казанлък. В него отново с голям интерес и любознателност се включиха жители и гости на града, които имаха възможността да се запознаят с интересни факти, събития и културата на държавите Испания и Франция. Чрез увлекателни презентации и танци доброволците представиха своите родни страни.

продължава>
 

Национално честване „Шипченска епопея“ 2022145-та годишнина от Шипченската епопея тази година ще бъде отбелязана с две нови възстановки край Паметника на Свободата.

продължава>
   

Страница 9 от 3734

coronavirus.bg